Peuada Volcànica amb Fesols de Santa Pau crostonets de fajol
Preparació
1. Bulliu els peus amb una ceba clavetejada, la fulla de llaurer i sal.
2. Quan siguin ben cuits desosseu-los.
3. A part sofregiu una ceba tallada petita i quan agafi color afegiu-hi el carbassó i la botifarra negre. Salpebreu i piqueu-ho ben fi.
4. Ara agafeu la meitat de peu, poseu-hi part del farcit i tapeu amb l’altre meitat. I feu el mateix amb l’altre peu.
5. Emboliqueu cada peu amb paper transparent donant-los-hi forma de cilindre i deixar refredar bé al congelador per que agafin cos.
6. Talleu-los a rodanxes ben fines i poseu-los al voltant dels plats.
7. En el centre col·loqueu-hi els fesols de Santa Pau.
8. Feu una vinagreta i amaniu els peus.
9. Talleu uns dauets de farinetes de fajol i fregiu-los fins que siguin ben cruixents, i ja els podeu escampar per sobre el plat.
Cuiner: Joan Reixach
Llistat d'ingredints
Ingredients per a quatre persones 2 peus de porc 2 cebes clau d'espècie llaurer sal pebre oli d'oliva vinagre 50 gr de botifarra negre 50 gr de carbassó fesols de Santa Pau farinetes de fajol