Volcanet de xocolata blanca amb gelat de nata i maduixa de La Fageda
Elaboració:
1. En un cassó foneu la mantega i afegiu-hi la xocolata.
2. En un batedor poseu-hi els ous, el sucre, la farina i bateu-ho fins augmentar el seu volum.
3. Barregeu les dues preparacions i poseu-les en motlles individuals tipus flamera, que prèviament heu encamisat (untats amb mantega i farina).
4. Coeu-ho al forn a 180ºC durant 10 minuts.
5. Poseu el sucre i l’aigua a coure, un cop reduït afegiu les maduixes, i ho tritureu. Reserveu.
Muntatge del plat:
1. Acabeu el plat amb uns daus de maduixes, una llàgrima del coulis i el gelat de nata i maduixa.
Llistat d'ingredints
Gelat de nata i maduixa de La Fageda El volcanet 130g de cobertura de xocolata blanca 130g de mantega 40g de farina de blat 30g de farina fajol 130g de rovells 100g de clares El coulis 100g maduixes 100g sucre 100g aigua