Torrada d’olivada, melmelada de porros de La Fageda i pollastre
Ingredients:
2 llesques de pa de pagès
Olivada (olives negres aixafades amb un raig d’oli, sal i farigola)
1 pot de melmelada de porros de La Fageda
Pit de pollastre
1 porro
Una mica de reducció de vinagre de Mòdena
Oli d’oliva verge extra
Sal
Elaboració:
- En una paella coure els porros tallats petits amb una cullerada d’oli, una mica de sal i una cullerada d’aigua.
- Tallem el pollastre a tires i el fregim amb els porros.
- Untem el pa amb una mica d’olivada, a sobre hi posem la melmelada de porros de La Fageda i els saltejat de pollastre amb porros.
- Decorem la torrada amb una mica de cebollí.
- Ho acompanyem amb una mica d’enciam i nous picades. Decorem el plat amb una mica de reducció de Mòdena i oli d’oliva verge extra.