Torrada amb crema de formatge i pera
*/?>

Torrada amb crema de formatge i pera

Tornar a: Receptes

Torrada amb crema de formatge i pera

Ingredients:

Pa artesà del Forn Bataller dels Hostalets d’en Bas

200g de nata

200g Formatge d’ovella Mas Farró

200g melmelada de la pera de La Fageda

Sal

Fuet

Elaboració:

  1. Ratllar finament el formatge i escalfar la nata al foc. Quan la nata estigui a punt de bullir, abocar-la sobre el formatge i triturar-ho tot amb un robot o túrmix. Deixar refredar.
  2. Barrejar la crema de formatge amb la melmelada de pera amb un batedor. Salar-ho si fa falta. Reservar a la nevera.
  3. Tallar llesques de pa molt fines i torrar-les al forn o en una torradora.
  4. Tallar el fuet a làmines molt primes.
  5. Untar les torrades amb la crema de formatge i cobrir-ho amb els talls de fuet.

Comarteix