Tallarines de pasta fresca de fajol amb bolets de temporada i virutes de fetge gras d'ànec
Preparació
1. Poseu en un bol la farina en forma de volcà i al mitg hi poseu la sal, un raig d’oli i dos ous. Ho aneu amadan fins que quedi elastica i fina.
2. La deixeu reposar un moment i amb la màquina d’estirar la pasta feu la forma de tallarines.
3. Escaldeu la pasta amb aigua bullent, sal i oli un parell o tres minuts.
4. La refredeu i reserveu.
5. En una paella antiadherent saltejeu els bolets de temporada que tingueu i quan estiguiin cuits i salpebrats afegiu les tallarines i saltejeu tot plejat.
6. Rectiiqueu de sal i pebre.
7. Un cop tingueu les tallarines i els bolets al plat amb l’ajuda d’un pelador o una màquina de fiambres, feu virutes amb el foie i tireules sobre el plat.
Comentaris
Podeu fer servir micuit que ja ve preparat en el mercat.
Tirar les virutes i servir inmediatament
Llistat d'ingredints
Ingredients per a quatre persones Per fer la pasta de fajol: 175 grams de farina de blat dur 75 grams de farina de fajol. 2 ous oli d'oliva sal 220 gr. de bolets de temporada sal 150gr fetge d' anec