Sopa de taronja amb gelat de iogurt de la fageda i gelée de ratafia
Elaboració:
1. Poseu la ratafia en un cassó al foc.
2. Quan arrenqui el bull, poseu-hi la fulla de gelatina que haureu posat prèviament en remull en aigua freda. Escorreu bé. Remeneu amb el batedor que es dissolgui bé la gelatina i reserveu.
3. Amb l'ajuda de dues culleres feu unes quenelles de gelat.
Muntatge del plat:
1. En el centre d’un plat soper, poseu-hi una quenelle de gelat de iogurt de granja La Fageda.
2. Afegiu el suc de taronja sense cobrir el gelat.
3. Sobre el gelat hi poseu la gelée de ratafia.
4. A un costat del plat, per decorar, hi poseu les fruites i la menta fresca.
Llistat d'ingredints
1l de suc de taronja acabat d'esprémer Gelat de iogurt de La Fageda 300 ml de ratafia 1 fulla de gelatina de 2 g Maduixes, mores i fulles de menta