Pomes al forn amb escuma de crema catalana
Renteu i col.loqueu les pomes al forn amb un pols de canyella i una mica de sucre per sobre durant 1 hora a 150º.
Deixeu-les refredar i buideu el cor de la poma.
Per la crema
Poseu a bullir la nata i la llet amb una pela de llimona i la canyella
Barregeu els rovells amb el sucre
Incorporeu la llet i la nata i ho poseu a bullir el bany maria fins que la barreja arribi a 85º.
Tot seguit ho poseu a la nevera que reposi unes 12 hores.
Un cop fred, ho col.loqueu a la batedora fins aconseguir la consistència espumosa.
Per la presentació
Poseu la poma damunt un recipient i ompliu amb l´espuma i un pols de canyella per sobre.
Maridatge
Espelt. Celler Espelt - D.O. Empordà
Llistat d'ingredints
Per les pomes: 4 pomes golden 1 branca de canyella 1 raig de moscatell sucre 1 pela de llimona Per la crema: ½ litre de nata 100ml de llet 3 rovells d´ou 1 branca de canyella 1 pela de llimona 50 g de sucre