Peus de porc amb cargols
*/?>

Peus de porc amb cargols

Tornar a: Receptes

Peus de porc amb cargols

Elaboració

1. Per començar, netegem els cargols i els posem a bullir. Un cop bullits, els escorrem i hi afegim el sofregit, el vi, la sal, el pebre, l’ós de pernil, la picada verda, les herbes aromàtiques, l’oli,i la cidreta i ho deixem coure 2 hores i trenta minuts aproximadament.
2. Un cop els cargols cuits, passarem a separar-los de la salsa.
3. Posem els peus de porc amb la salsa dels cargols i deixem que s’acabin de coure. Rectifiquem de sal i pebre.
4. Un cop cuits els peus, hi incorporem els cargols.
5. Per finalitzar, procedim a emplatar el plat.

Maridatge
Cartesius, celler Arché Pagès – D.O. Empordà


Llistat d'ingredints

8 meitats de peu de porc cuits 300 g de cargols Sal Pebre Oli d'oliva extra verge Vi negre Herbes aromàtiques Ós de pernil 400 gr. de sofregit de tomàquet, ceba Cidreta 50 g de picada verda (all i julivert)


Comarteix

Recepta elaborada per