Patates de La Deu artesanes
Preparació
1. Talleu la carn a daus, condimenteu-la amb sal i pebre i rostiu-la al forn.
2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
3. Afegiu al sofregit a la carn i deixeu-ho coure durant uns minuts.
4. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-la a la carn i tritureu-ho tot.
5. Peleu i talleu les patates a rodelles de 2 o 3 mm, aproximadament.
6. Coeu-les amb abundant oli tebi.
7. Farciu-les amb la carn picada.
8. Passeu-les per ou batut i finalment fregiu-les amb oli roent.
Presentació
Fiqueu unes 5 o 6 unitats en un plat i acompanyeu amb una barreja d’enciam, escarola i tomàquet.
Comentaris
Podeu tenir-les farcides a la nevera i passar-les el moment. El resultat es molt millor si son acabades de fregir i menjades.
Maridatge
vi de la D.O. Priorat com és el Mas Subirà elaborat pels mateixos viticultors del Priorat en la Masia Subirà.
Llistat d'ingredints
½ kg de carn magre de porc 120 g de carn de vedella 1 cebes 2 tomàquets 1 dl de brandi 1 dl de vi ½ l de brou de carn sal i pebre patates ¼ l de llet 50 g de farina