Llaminera de porc a la taronja
*/?>

Llaminera de porc a la taronja

Tornar a: Receptes

Llaminera de porc a la taronja

Ingredients

1 llaminera de porc

Suc de taronja

Sal

Pebre

Oli

Cansalada

Elaboració

  1. Salpebrar la llaminera de porc i pintar-la amb oli d’oliva o greix.
  2. Embolicar-la amb la cansalada i lligar-la amb un cordill
  3. Posar al forn (foc de dalt) i deixar que quedi rossa.
  4. Afegir el suc de taronja i posar al forn (foc de baix).
  5. Deixar reduir el suc de taronja fins que quedi caramel·litzat
  6. Un cop cuit, treure el cordill i tallar.
  7. Decorar amb taronja al gust.

Recepta de Gina Rigall de l’Escola la Bòbila de Les Preses.

Cuiner: Sergi Nicastro del Restaurant La Quinta Justa d’Olot


Comarteix

Recepta elaborada per