Hamburguesa amb gelat de iogurt de La Fageda i chutney de tomàquet
Ingredients
Hamburguesa de vedella del Mas La Carrera
Gelat de iogurtiu de La Fageda
Melmelada de chutney de tomàquet de La Fageda
Ceba de Figueres
Oli d’oliva
Sal
Elaboració
- Deixar el gelat de iogurt a la nevera durant 5 minuts perquè es descongeli lleugerament.
- Barrejar-hi la melmelada de chutney de tomàquet i retornar al congelador perquè torni a endurir-se.
- Pelar la ceba i tallar-la a làmines o anelles. Deixar-les en aigua freda uns minuts.
- En una planxa ben calenta amb un rajolí d’oli, coure-hi l’hamburguesa. Retirar-la, i immediatament coure-hi la ceba aprofitant el suc de la carn.
- Servir l’hamburguesa calenta amb una bola de gelat per sobre i acompanyar amb la ceba i una mica de sal.