Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes
1. Escalfar la llet i desfer-hi la xocolata
2. Batre els ous juntament amb el sucre.
3. Incorporar, sense deixar de barrejar, la llet i els ous.
4. Deixar refredar una mica i afegir-hi el pastís.
5. Colar, posar en vasets i coure al forn amb vapor a 85º durant 20 minuts.
Amb aquesta fórmula surten 12,5 vasets de 70 g.
1. Tallar la mantega a daus de la mateixa mida i refredar bé.
2. Barrejar les farines i el sucre de canya en una batedora amb varilles.
3. Incorporar els daus de mantega sense parar la màquina.
4. La barreja es transformarà en sorra. Quan tornin a formar-se terrossos, parar quan la mida ens convingui.
5. Estendre sobre un silpat i congelar.
6. Coure al forn a 150º durant 15-20 minuts.
Llistat d'ingredints
180g Sucre 300g Llet 4u Ous 200g Xocolata amb llet 45g Pastís Ricard Crumble de castanyes 150g Farina 150g Farina de castanyes 150g Sucre de canya 200g Mantega