Farcell de formatge de cabra amb melmelada de ceba i bolets de la Fageda
Ingredients:
5 fulles de pasta filo
5 rodelles de formatge de cabra tendre
1 pot de melmelada de ceba i bolets de la Fageda.
200g. De fulles de diferents enciams
Cibulet
Fruita vermella
Oli
Sal
Puré de gerds
Vinagre
Elaboració
- Fem uns farcellets amb la pasta filo hi posem el formatge en rodella i al damunt una cullera de melmelada de ceba i bolets de la fageda.
- Escalfem el forn a 175ºC, hi posem els farcellets ben tancats fins que agafin un color daurat.
- Lliguem amb el cibulet al cap damunt del farcell i reservem.
- En el fons d'un plat hi posem els enciams i en un costat o bé al damunt hi col·loquem el farcell.
- Acabem amb una vinagreta de gerds que prepararem emulsionant l'oli amb els gerds, dues gotes de vinagre i la sal.
Al·lèrgens:
Gluten i traces de sulfits