Farcell de formatge de cabra amb melmelada de ceba i bolets de la Fageda
*/?>

Farcell de formatge de cabra amb melmelada de ceba i bolets de la Fageda

Tornar a: Receptes

Farcell de formatge de cabra amb melmelada de ceba i bolets de la Fageda

Ingredients:

5 fulles de pasta filo

5 rodelles de formatge de cabra tendre

1 pot de melmelada de ceba i bolets de la Fageda.

200g. De fulles de diferents enciams

Cibulet

Fruita vermella

Oli

Sal

Puré de gerds

Vinagre

Elaboració

  1. Fem uns farcellets amb la pasta filo hi posem el formatge en rodella i al damunt una cullera de melmelada de ceba i bolets de la fageda.
  2. Escalfem el forn a 175ºC, hi posem els farcellets ben tancats fins que agafin un color daurat.
  3. Lliguem amb el cibulet al cap damunt del farcell i reservem.
  4. En el fons d'un plat hi posem els enciams i en un costat o bé al damunt hi col·loquem el farcell.
  5. Acabem amb una vinagreta de gerds que prepararem emulsionant l'oli amb els gerds, dues gotes de vinagre i la sal.

 Al·lèrgens:

Gluten i traces de sulfits

 


Comarteix

Recepta elaborada per