Dau de brownie de xocolata amb gelat de iogurt i melmelada de nectarina amb clau i canyella
*/?>

Dau de brownie de xocolata amb gelat de iogurt i melmelada de nectarina amb clau i canyella

Tornar a: Receptes

Dau de brownie de xocolata amb gelat de iogurt i melmelada de nectarina amb clau i canyella

Ingredients:

200g sucre

150g mantega

130g ous

100g xocolata negra

80g farina

Nous

Gelat de iogurt

Melmelada de nectarina amb clau i canyella

Elaboració:

  1. Batre el sucre amb la mantega i incorporar a poc a poc els ous.
  2. Afegir la xocolata negre desfeta.
  3. Barrejar la farina lentament fins aconseguir una pasta homogènia i incorporar les nous tallades a trossets.
  4. Ficar en motlle i coure al forn a 170ºC uns 20 minuts.
  5. Deixar refredar a la nevera.
  6. Tallar a racions.

Presentació:

  1. Escalfar lleugerament el tall de brownie
  2. Fer una canella amb el gelat de iogurt i acompanyar-ho amb la melmelada de nectarina amb clau i canyella de La Fageda.

Comarteix

Recepta elaborada per