Creps de farro farcits de gelat de vainilla i nous de macadàmia de La Fageda
Elaboració:
1. Poseu tots els ingredients en un bol en aquest ordre: la farina de blat, el farro, els ous, la llet, el pols de sal, i finalment, l'oli. Barregeu i deixeu reposar uns 30 minuts tapat amb un plàstic film.
2. Poseu una paella antiadherent al foc i unteu-la de mantega, poseu-hi un cullerot de pasta de crep, procurant que quedin ben fines. Quan siguin quallades, gireu-les i deixeu-les acabar de fer.
3. Un cop les creps estiguin fredes, farciu-les amb gelat de vainilla i nous de macadàmia La Fageda.
Muntatge del plat:
4. Es pot acompanyar amb una sopa de xocolata negre.
Llistat d'ingredints
150g de farina fluixa de blat 100g de farro blanc 600ml de llet sencera 3 ous 1 pols de sal 1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge extra Altres ingredients: 50 g de mantega Gelat de vainilla i nous de macadàmia de La Fageda