Cremós de plàtan amb gelat de iogurt de La Fageda
*/?>

Cremós de plàtan amb gelat de iogurt de La Fageda

Tornar a: Receptes

Cremós de plàtan amb gelat de iogurt de La Fageda

Elaboració:

1. Per fer el cremós de plàtan, poseu a bullir la llet, la nata líquida i els plàtans, prèviament tallats a rodelles, durant cinc minuts. Tot seguit, passeu-ho per la batedora fins que quedi fi. Afegiu-hi els rovells amb el sucre, deixeu arribar a 81Cº, pareu el foc i refredeu-ho a la nevera.
2. Per fer el pa de pessic genovesa, munteu els 4 ous amb el sucre fins que tripliqui el volum. Tot seguit, afegiu-hi la farina, prèviament tamisada, i la mantega fosa. Mescleu bé. Poseu l’emulsió en una plata untada amb mantega i coeu al forn a 180Cº uns 10 minuts.
3. Per fer la gelatina de iogurt, escalfeu una part del iogurt, afegiu la fulla de gelatina remullada i ho incorporeu al iogurt restant. Poseu en un motlle i ho deixeu refredar. Un cop fred ho talleu a daus.
4. Talleu les maduixes a daus.
5. Foneu la xocolata al bany Maria i amb una màniga feu unes figures.
6. Decoreu el plat amb una base del cremós en un plat fondo, al cim el pa de pessic i una quenelle de gelat de iogurt. Al costat incorporeu els daus de iogurt i les maduixes. Acabeu-ho amb la figura de xocolata al cim.


Llistat d'ingredints

Ingredients: 300g gelat de iogurt natural de La Fageda 5 maduixes 125g de iogurt natural de La Fageda 1 fulla de gelatina de 2g 50g de xocolata negra Cremós de plàtan: 250g de llet sencera 250g de nata líquida del 32% MG 100g rovells d'ou 50g de sucre 3 plàtans Pa de pessic genovesa: 4 ous 125g de farina fluixa de blat 125g de sucre 20g mantega


Comarteix

Recepta elaborada per