Crema de naps negres de la Vall d'en Bas amb cruixent de peus de porc
Preparació
1. Poseu els peus en aigua freda i les verdures tallades.
2. Un cop bulli l’aigua escomeu-los, afegiu la sal i deixeu coure unes 3 hores.
3. Dessoseu-lo i envoliqueulo en paper film, i posseu lo al congelador.
4. Tot seguit el talleu a la màquina de fiambres i el posseu entre dos papers sulfuritzats i el poseu al forn durant 2 hores a 120ºC.
5. Estoveu la ceba amb oli i sense que comenci a agafar color afegiu el nap i la patata tallat a daus.
6. Deixeu coure a foc lent i tot seguit cobriu-ho tot d’aigua i deixeu bullir fins que estigui tot cuit.
7. Rectifiqueu de sal i passeu-ho per la batedora.
8. Acabeu el plat amb el cruixent de peu de porc.
Llistat d'ingredints
Ingredients per a quatre persones 1 peus de porc obert pel mitg ¼ ceba ¼ pastanaga ¼ porro 120 grams de naps negres de la Vall d'en Bas 1 patata 1 ceba de figueres oli