Caneló de porro i brandada amb melmelada de porro de la Fageda
Ingredients:
4 porros
500g de bacallà
250 cl oli oliva
4 grans d'all
Melmelada de porro de La Fageda
Elaboració:
- Tallar els porros a uns 10 cm de llargada i posar-los a escaldar en una olla durant 7 minuts.
- Seguidament, treure’ls de l'aigua calenta i posar-los en aigua freda.
- Separar el cor del porro de les fulles, intentant que no es trenquin.
- Posar en una paella el cor dels porros i daurar-los.
Per a la brandada:
- Confitar el bacallà amb oli i els grans d'all (10 minuts).
- Triturar el bacallà amb la batedora, anar tirant l'oli a poc a poc fins que emulsioni.
- Quan la farsa estigui freda, posar-la a dins les fulles del porro i ja tenim els canelons fets.
Al plat es posen dos canelons amb la melmelada de porro de La Fageda i els cors de porro daurats per decorar.