Bacallà confitat amb oli verge d'oliva amb calçots i melmelada de tomata de La Fageda
*/?>

Bacallà confitat amb oli verge d'oliva amb calçots i melmelada de tomata de La Fageda

Tornar a: Receptes

Bacallà confitat amb oli verge d'oliva amb calçots i melmelada de tomata de La Fageda

Ingredients:

4 lloms de bacallà

Oli verge d’Oliva

4 calçots

1 pot de melmelada de tomata de la Fageda

Elaboració:

  1. Poseu a punt de sal el bacallà, escorreu i poseu sobre paper absorbent.
  2. Netegeu els calçots, els escaldeu en aigua bullent, refredeu i reserveu.
  3. Poseu en un cassó l’oli verge d’oliva i submergiu els llom de bacallà, amb oli a cobrir. Amb la pell mirant amunt.
  4. Posem a foc lent i comenci a fer bombolles blanques retirem del foc.
  5. Mentrestant, marquem en una paella el calçot.
  6. Muntem el plat amb un llit de melmelada de tomata.
  7. Posem a sobre el bacallà i el calçot.

Comarteix

Recepta elaborada per