Amanida de bolets confitats amb oli de tòfona
Preparació:
1. Talleu la poma a daus petits i reserveu-la
2. Feu el mateix amb el bitxo confitat
3. Tot seguit, agafeu els pinyons i torreu-los una mica al forn
4. Feu una vinagreta amb els tres tipus d’oli i el vinagre
5. Poseu-hi a macerar les panses, els pinyons i el bitxo un parell d’hores
6. Finalment, munteu l’amanida posant els vegetals al fons del plat , els bolets al damunt, la vinagreta i acabeu amb el porradell picat.
Maridatge
Grand Recosind - D.O. Empordà
Llistat d'ingredints
Assortiments d'enciams diversos 400 g de bolets confitats ( rovelló, escarlet, llenega, vaqueta...) 1 poma golden 1 bitxo confitat Porradell 50 ml d'oli de tòfona 50 ml d'oli de gira-sol 50 ml de vinagre agredolç de vi blanc 50 g de panses 50 d de pinyons