Una dansa de sabors de Cuina Volcà nica al Sismògraf
27/07/2017
El festival de dansa Sismògraf va néixer l’any 2009 amb la voluntat d’agrupar en un cicle les propostes de dansa que es feien dins la programació cultural de la ciutat d’Olot. Va arrencar grà cies a l’impuls del projecte europeu Ciutats 3.0 però sobretot grà cies a dos factors: l’existència de ballarins i coreògrafs professionals i amateurs i d’un públic receptiu cap a la dansa.
Aquest any el col·lectiu Cuina Volcà nica va ser l'encarregat de fer l'à pat d'inauguració als jardins de la Torre Malagrida, on hi havia els coreagrafs, ballarins, programadors i professionals del sector a més d'algunes autoritats i representats locals.
UNA DANSA DE SABORS DE LA GARROTXA
Piruleta de formatge serrat d’ovella Mas Farró – La Quinta Justa
Cruixent d’olivada – Hostal dels Ossos
Coca d'Hostalets amb llonganissa – Sant Miquel
Amanida de confitats amb embotits – Sant Miquel
TÃ rtar de vedella amb rovellons confitats - Hostal dels Ossos
Empedrat de fesols De Santa Pau amb verdures confitades, truita
Fumada i vinagreta de cÃtrics – L’Hostalet
Semicuit d’à nec, amb poma i reducció de ratafia – La Quinta Justa
Carpaccio peu de porc amb oli de tòfona i fruits secs – Can Xel
Brandada bacallà amb cruixent de poma de Girona – Ca la Matilde
Galta porc cuita a baixa temperatura amb crema de patata mora
– Ca la Matilde
Patata de La Deu – La Deu
Botifarra amb bolets – La Cúria Reial
Cremós de iogurt de La Fageda amb melmelada de La Fageda i crumble
de fajol - Can Xel
Brownie de blat de moro – Hostal dels Ossos
Parfait de Ratafia Russet – Font Moixina
Harmonitzats amb vins de la DO Catalunya i de la DO EmpordÃ
Aigües minerals