MENÚ DE L'EMBOTIT DEL 16 AL 31 DE MARÇ
13/03/2013
En motiu de la Fira de l’Embotit que es portarà a terme els dies 16 i 17 de març a Olot, alguns restaurants de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa han realitzat el Menú de l’Embotit format, entre d’altres, per plats cuinats amb embotits de la comarca.
Aquest menú es podrà degustar del 16 al 31 de març.
Cada restaurant ha elaborat el seu propi menú creant una oferta variada per a tots els gustos i butxaques. Els restaurants d’Olot on es podem degustar els diferents menús són: B-Crek Restaurant, La Brasera, L’Estació, La Barra d’en Regue, L’Hostal del Sol, Les Cols, amb dues estrelles michelin, i La Quinta Justa i La Deu, membres de Cuina Volcànica, de la resta de la comarca hi participen Ca la Carmelita de Sant Privat d’en Bas, Can Morera de Les Preses, i la Fonda Barris de Joanetes, i L’Hostalet dels Hostalets d’en Bas, també membres de Cuina Volcànica. Una bona oportunitat per tastar els productes de la terra amb menús que van des dels 13€ als 69€. Per a més informació podeu consultar www.garrotxahostalatge.cat