La Cuina Volcànica servirà l'apat de cloenda del I Congrés Internacional sobre Gestió i Divulgació de Paisatges Volcànics Protegits que es farà a Olot 24 de maig.
22/05/2012
El col·lectiu de Cuina Volcànica servirà l'apat de cloenda del Congrès Volcand Park d'Olot , en l'edifici de l'Antic Hospici d'Olot . Una selecció de tastos de la cuina volcànica representatiu de cada racó de la Comarca de La Garrotxa i el Park Natural de la Zona Volcànica.
El I Congrés Internacional sobre Gestió i Divulgació de Paisatges Volcànics Protegits que es farà a Olot (Girona) del 21 al 25 de maig.
El congrés, anomenat Volcandpark, reunirà més de 100 especialistes de 50 països, i preveu convertir-se en un fòrum de debat i de divulgació entre professionals del sector.
El programa desenvoluparà temes com la gestió d'espais volcànics protegits, la comunicació del valor del patrimoni a través de l'educació i el geoturisme com a factor econòmic i de desenvolupament sostenible, i a més s'organitzaran activitats per a la població i per a escolars