Fira Orígens a Olot , dissabte 15 i diumenge 16 de novembre 2014
10/11/2014
QUÈ ÉS LA FIRA AGROALIMENTÀRIA DE PRODUCTES DE QUALITAT?
La Fira Agroalimentària de Productes de Qualitat és un esdeveniment enogastronòmic on els productors i els productes de qualitat són els principals protagonistes. Enguany arriba a la tercera edició després de dues amb un gran èxit de públic i de participació de productors.
A Orígens, el visitant pot:
Aprendre: a les sessions de cuina en directe que fan reconoeguts cuiners
AULA DE CUINA
Demostracions de cuina en directe de la mà de reconeguts professionals.
Accés lliure per als visitants de la fira.
DISSABTE 15
AULA DE CUINA
11.30 – 12.15 h La cuina del Celler de Can Roca, Joan Roca (El Celler de Can Roca,
Girona).
13 – 13.45 h Botifarres creatives, Victor Trochi (Les Magnòlies, Arbúcies).
16.30 – 17.15 h Els platillos del Mams, Raül Quadras, Rafael Faixedas i Carles Xuriguera
(Mams, Arbúcies).
18 – 18.45 h La cuina volcànica, David Colom i Joan Massegur (L’Hostalet i Hostal dels
Ossos - Associació d’Hostalatge de la Garrotxa).
19 h Entrega de premis al Millor Estand i al Millor Producte Orígens 2014
19.15 – 20 h El refinament garrotxí, Fina Puigdevall i Pere Planagumà (Les Cols, Olot).
DIUMENGE 16
AULA DE CUINA
11.30 – 12.15 h Mar, terra i proximitat de l’Empordanet estant, Marc Gascons (Els
Tinars, Llagostera).
13 – 13.45 h Els productes de l’Empordà a la cuina d’avantguarda, Javier Cabrera (Els
Brancs, Roses).
16.30 – 17.15 h El bosc al plat, Iolanda Bustos (La Calèndula, Girona).
18 – 18.45 h Cuina saludable, Isma Prados.
19.15 – 20 h La caça reinterpretada, Jordi Juncà (Ca l’Enric, la Vall de Bianya).
Tastar: els millors productes de proximitat que ofereixen els expositors
Comprar: directament al productor
AULA DELS NENS
Tallers de cuina per als més petits. Preu: 2€
DISSABTE 15
AULA DELS NENS
11 – 11.45 h La fruita és bona a totes hores!, Gerard Xifra (Restaurant La Quinta Justa).
12 – 12.45 h Aprenem a fer pa, Daniel Casanovas (Forn Carme 13).
17 – 17.45 h Embruta’t les mans de xocolata, Lluís Riera (Pastisseria El Cacau).
18 – 18.45 h Inventa’t la teva amanida, Felip Hontoria (Restaurant Ca la Matilde).
DIUMENGE 16
AULA DELS NENS
11 – 11.45 h La fruita és bona a totes hores!, Jordi Fajula (Hostal del Sol).
12 – 12.45 h Aprenem a fer pa, Àngel Zamora (Forn La Fogaina).
17 – 17.45 h Embruta’t les mans de xocolata, cuiner de l’Associació d’Hostalatge de
la Garrotxa.