Els tastos de Cuina Volcànica tornen a la Fira del Fajol
06/02/2018
El diumenge 10 de febrer es portarà a terme la Fira del Fajol als paratges de Can Fontana de Batet de la Serra. Durant tot el dia hi haurà un mercat de productes de proximitat i artesania, així com demostracions d'oficis tradicionals: picapedrer, teixidora, etc. També passejades en burro i exposició d'animals de pagès.
Continuaran com cada any el concurs de dibuix infantil, el ball d'en Batoies i les Perdius, el concurs de coques de fajol, la demostració de batre, ventar i moldre fajol, i la degustació de tastos de Cuina Volcànica. Aquest any els restaurants del col·lectiu ens oferiran els següents tastos:
Restaurant Hostal dels Ossos
- Caneló de iogurt de La Fageda amb gerds i fajol
- Tiramisú de fajol i ratafia.
- El llaminer de Cuina Volcànica
Restaurant Can Xel
- Coca de recapte de fajol
- Magdalena de fajol i cacau
Restaurant La Deu
- Creps de fajol suzette i de xocolata.
- Púding de fajol amb fruits secs i tocs de ratafia Russet d’Olot
També es farà la Gimcana llaminera, com l'any passat, aquells nens que ho vulguin podran buscar les peces d'un trencacloques entre les parades de la fira, i una vegada completat se'ls hi regalarà un Llaminer de Cuina Volcànica.
Programa de la fira fulleto201820180206.pdf