Menú de cap de setmana i festius

Regala Cuina Volcànica Menú de cap de setmana i festius

Restaurant Can Xel

Ctra.de Santa Pau s/n
17811 - Santa Pau - Girona
972680211
canxel@canxel.com

Menú de cap de setmana i festius


Entrant del dia
***********
Ous a la caputxina
Canelons a l’estil de iaia Maria

Mil fulls cruixent de brandada de bacallà amb melmelada de tomata i olives Kalamata

Amanida Caprese de tomata, xíndria i mozzarella
Pastís de peix amb salsa tàrtara de mostassa i mel
Coca de verdures escalivades amb anxoves i romesco
Fesols a l’estil mediterrani amb bolets confitats i espinacs
Gaspatxo de meló amb formatge feta i crudites

************
Suquet de rap i musclos

Llobarret i gambes a la planxa amb fons de patata i ceba
Rostit de pollastre de pagès amb mandonguilles
Turnedó de llata de vedella amb salsa de ceps
Botifarra amb fesols de Santa Pau
Galta de porc al forn
Peus de porc amb salsa
**************

Català (gelat de torró amb ratafia)
Mousse mató amb coulis de mango
Brownie de xocolata amb gelat de coco
Sorbet de mandarina amb mojito
Gelat de tòfona de la Garrotxa amb mascarpone
Pastís de iogurt de La Fageda amb melmelada de maduixa

Crema catalana

1⁄4 de vi D.O. Empordà. Aigua i cafè
(refrescos i cervesa a part)

 


Menú de cap de setmana i festius

Restaurant Can Xel

28,50  €/persona


Regala Cuina Volcànica! Omple el següent formulari i un cop finalitzat el pagament rebràs el Xec Regal per e-mail.

Total:

Pagament segur amb targeta

Veure altres Xecs Regal de Cuina Volcànica