Regala Cuina Volcànica Menú de cap de setmana i festius
Restaurant Can Xel
17811 - Santa Pau - Girona
canxel@canxel.com
Menú de cap de setmana i festius
Entrant del dia
***********
Ous a la caputxina
Canelons a l’estil de iaia Maria
Mil fulls cruixent de brandada de bacallà amb olivada
Amanida de formatge fresc i fruites amb vinagreta de fruits secs
Pastís de peix amb salsa tàrtara
Coca de verdures escalivades amb mozzarella i pesto
Fesols de Santa Pau amb espinacs i vinagreta d’alls tendres (plat fred)
Gaspatxo de xíndria i tomata amb mató i oli de menta
************
Suquet de rap i musclos
Llobarret i gambes a la planxa amb fons de patata i ceba
Rostit de pollastre de pagès amb mandonguilles
Turnedó de llata de vedella amb salsa de ceps
Botifarra amb fesols de Santa Pau
Galtes de porc al forn
Peus de porc amb salsa
**************
Català (gelat de torró amb ratafia)
Mousse de mató amb xocolata blanca i maduixes flamejades
Brownie de xocolata amb gelat de coc0
Sorbet de mandarina amb mojito
Gelat de tòfona de la Garrotxa amb mascarpone
Pastís de iogurt de La Fageda amb melmelada de maduixa
Crema catalana
**************
¼ de vi D.O. Empordà, aigua i cafè
Refrescos i cervesa a part
Menú de cap de setmana i festius
Restaurant Can Xel
27,00 €/persona
Regala Cuina Volcànica! Omple el següent formulari i un cop finalitzat el pagament rebràs el Xec Regal per e-mail.