Menú de cap de setmana i festius

Regala Cuina Volcànica Menú de cap de setmana i festius

Restaurant Can Xel

Ctra.de Santa Pau s/n
17811 - Santa Pau - Girona
972680211
canxel@canxel.com

Menú de cap de setmana i festius


Entrant del dia

***********

Ous a la caputxina     

Canelons a l’estil de iaia Maria

Mil fulls cruixent de brandada de bacallà amb olivada

Amanida de formatge fresc i fruites amb vinagreta de fruits secs

Pastís de peix amb salsa tàrtara

Coca de verdures escalivades amb mozzarella i pesto 

Fesols de Santa Pau amb espinacs i vinagreta d’alls tendres (plat fred)  

Gaspatxo de xíndria i tomata amb mató i oli de menta 

************

Suquet de rap i musclos

Llobarret i gambes a la planxa amb fons de patata i ceba

Rostit de pollastre de pagès amb mandonguilles

Turnedó de llata de vedella amb salsa de ceps

Botifarra amb fesols de Santa Pau  

Galtes de porc al forn  

Peus de porc amb salsa

**************

Català (gelat de torró amb ratafia)  

Mousse de mató amb xocolata blanca i maduixes flamejades

Brownie de xocolata amb gelat de coc0

Sorbet de mandarina amb mojito

Gelat de tòfona de la Garrotxa amb mascarpone 

Pastís de iogurt de La Fageda amb melmelada de maduixa 

Crema catalana

**************

¼ de vi D.O. Empordà, aigua i cafè

Refrescos i cervesa a part

 

 


Menú de cap de setmana i festius

Restaurant Can Xel

27,00  €/persona


Regala Cuina Volcànica! Omple el següent formulari i un cop finalitzat el pagament rebràs el Xec Regal per e-mail.

Total:

Pagament segur amb targeta

Veure altres Xecs Regal de Cuina Volcànica